Wednesday, February 29, 2012

Girls’ Day Out!!

Salam, lamanye tak post entry ni dalam bahasa kan? hehe this year sgt special wat mashi, kenapa ye? antaranya ialah....

Ehe~ On 1st of February, mashi hang out with my close friend..

hampir sebulan kot dah kuar jumpe, tapi baru nak wat entry [I’m a bit busy, posting new entry but free to watch online variety show]..

kalau dulu time study, hari-hari jumpe sampai nak muak tengok muka masing2 *betul tak?*
tapi bila masing2 dah ada haluan sendiri, ada yang dah bekerja.. masih belajar.. masih bingung/dilema.. dan sebagainya, nak jumpa dua kali setahun pon belum tentu dapat..*sedih nya nasib kita*

Mashi bukan tak nak keluar dengan kawan yang lain, cuma mashi ni lebih kurang sama perangai ngan Dayoung Hello Baby-MBLAQ
kira nye bila kita dah serasi ngan kawan tu.. err.. nak ngan dia je la ~_~

Yup, bila kawan-kawan mashi kuar ngan orang laen, ade gak rasa jeles ehe- cuma xla seteruk Dayoung ngee- Nampak nya mashi kena jumpa kaunselor nih ehe..

Gomen-na jien and tackey *wink2* Mashi happy sgt kuar ngan korang last time, walau pon xde ‘souvenir’ pon kita beli..

Actually ‘souvenir’ tu ada, cuma tahan beberapa jam je hehe


our special day ni rasa dah rasa cam buat program jalan-jalan cari makan and cari port bergambar muehehe..

Nowadays, mashi suka sgt tgok variety show nih.. Hello Baby-MBLAQ, baby dia sangat comey!!
not mine, got it from lauren tumblr
from left: Da Young, Leo and Lauren
credit as shown :)

G.O with Dayoung on their 1st meeting
credit to respective owner :)

p/s: mianhae Dayoung, doesn’t mean I wanna compare your –ve attitude, but I was the same as you before this
yup.. mashi tak leh tahan tgok muke dowang ni.. so, I wanna share it with you :)

4 comments:

Wawa Takizawa said...

Comel lar Lauren tu..
Dak bsr2 gak yg dorg jage..
Kalo gurl xbuas kot..hehe

mashi toma said...

comey kan dia :)
tp suka kat Dayoung lg heheh..
gurl x buas? haha.. Lauren la... pling tak dijangka bila dia ngan Leo hahaha

c.naluv said...

sgt suke dayoung jugak!
mule2 mcm grm bile tgk 2-3 episod terawal sbb die mcm pasive skit tp bile tgk blik, she such a unique and matured kid.. sgt2 comel!
plg suke bile die dh byk ckp and ms die dkt salon tu.. n bile die dgn leo tu, rs mcm amboi kecik2 dh pandai...

マシトマ said...

yup2~ muka dia boolat~!
geram jer tgok..
ha'ah bila tgok dia mula2.. cam.. oh my.. cmne G.O oppa nk jga dak nih.. trsangat la..jeles kn? huhu..

leo tuh.. sume orang dia nak xD
sbut leo.. tringat enzo.. gebu yg amat~!!