Thursday, August 26, 2010

Ikuta Toma- Endless Fight Photobook

Salam,
moshi-moshi minna-san hehe..
genki desuka?
arini mashi singgah lagi kat kedai MR.KINO hehe..

saja nak wat lawatan, sambil-sambil mencari dan melihat stok baru kan.. huhu, at first my ototo nak teman pahtu.. dia kata, dia bawa banyak duit.. tak muleh ikut la.. duit company lak tuh*hehe..dia kena kerja kot masa tuh..aiyak, pe punye oneesan nih* takpe lah..jalan sorang2 pon tak kesah.. dah biasa, cuma arini je gatal nak ajak dia..haha..

bila da sampai kt kedai MR.KINO tu....hehe..yer.. as usual, mashi terus gi kat Japanese area..*jaga stok kat situ je okey la tuh*

mula-mula check kat bahagian NEW ARRIVAL.. pahtu.. gerak sikit2.. gi kat... ENTERTAINMENT eh, cover dua kawasan jer? hahaha.. kalo rajin mayB sampai kat bahagian manga ^^ paling kejap mashi check kt japanese area about half an hour.. WHAT??! ala biasa la tuh haha.. bukan senang nak check stok nih..

Okay..back to topic ye kawan2.. hehe.. sebenarnya nak habaq yang mashi dah beli Endless Fight Photobook kat sana...thanks ototo,bagi pinjam duit kat ur kawaii oneesan hihi.. sukanya..

asal nye mashi nak tengok2 dulu kalo Hanamizuki Photobook da ada dalam stok dowang ke belum.. then I ask someone kt counter tuh..Malay girl, so cakap la dalam bahasa melayu.. "Hanamizuki Photobook dah sampai ke?*bila plak mashi order nih?* " then dia pi tanya kat Japanese assistant.. *namanya mashi tak ingt* "Hanamizuki Photobook*haha..cara dia tanya tu kelakar-cz dia tekankan perkataan book tu* ".. hontouni gomenasai yer oneesan...uh yeke oneesan..pahtu Japanese assistant pon jawabla "Hanamizuki Official Photobook? we dont have it, but we'll order from Japan soon"
 +hehe..pic nih mashi de post kt LJ gak+
for those yang nak download this photobook sila wat lawatan kat SINI [credit:mizza@tomaniac disorder]

5 comments:

ai_jiejin said...

yo~
da beli..
too bad..i no have ad least one..
hurm..
but omodetto to u nd keep it up
kumpui2.. ^^

Mashi Toma said...

yo- haha..yup2 da beli ;p
daijobu, u can buy all stuff bout him with intan ngee-
yup selamat untuk duit saya jugak hahah

nishiyanisha said...

wahhhhhh.. JELESSS~!!!! nk jugak~!! uwaaa~~~

nishiyanisha said...

wahhhhhh.. JELESSS~!!!! nk jugak~!! uwaaa~~~

mashi toma said...

nisha..xthu la de lg ke x... cz last tgok ritu tggl 2 copy jew.. atleast mashi dpt la his PB ;p