Monday, May 3, 2010

Mashi- Industrial Training ♥

Salam.. Konnichiwa
+Maybe da agak lewat nak post entry yg nih- bout ma industrial training at Pos Malaysia Berhad
+Start at 19 January-8 April'10 *da lama pon*
+I'm quite busy lately with ma class [Investment Analysis]
+Ok.. kat sana Mashi di tempat kan kat Unit Perakaunan Pusat.. *ingat akaun xd pusat ke?* haha
+Yup, Mashi Diploma in Business Management.. tp dowg ingat yg Mashi Dip. in Account, that's why dia letak kat situ =.=' *dah la masa study akaun asik repeat*
+At-least masa keje, Mashi xde la rasa yang akaun ni bored.. coz, dowg guna system and excel *byk blaja gak* ^^
+Hehee.. kalo nak cerita pasal kerja memang x abis ;p
+disini Mashi nak ucapkan "hontouni, Arigato Kozaimasu to all staffu-san"*hahah nak juga masuk japanese*
+before this Mashi langsung tade work experience, that's why macam blur jer- ufufu..

+souvenir from PMB+

+that's all ^^

ciao

4 comments:

musixofmalife said...

wa.... omedetto. ^^ hope senpai succezz slalu. ^^

Mashi Toma said...

ah- arigatou kozaimasu kouhai *blush* ;p

musixofmalife said...

hehe... senpai ni malu2 kucen lak.. xD

Mashi Toma said...

hehe.. Mustila.. Malu.. Cz masa last day owg soh bg speech xmo ckp..pastu kt blog..mrapu byk2..haha