Thursday, September 9, 2010

Yeay! esok RAYA.. Happy Eid Fitr to all Muslim ^_^


see? UNCLE yg disukai ramai dah pun wat pengumuman SEMALAM
Selamat Hari Raya semua, mesti ramai yang dah pakat balik kampung kan? hope SELAMAT sampai yew.. yang mana dah sampai kampung tuh.. alhamdulillah, mesti korang hepi dapat berkumpul dengan saudara-mara ^^
fuufuu..mashi raya kat kL jer.. cz mai obachan de kat sini.. uh bosan kot raya kat kL huk3 tapi raya kedua mebi mashi pi PAHANG..yeay!!
hurm..mesti kawan2 semua dalam mood raya sekarang ni.. dengan ringtone Hp kowang pun jadi mood raya ;p okay.. ni mashi nak list kan antara yang menjadi Fav. mashi sepanjang zaman 0_o
1 Balik Kampung- Sudirman
2 Suasana Hari Raya- Anuar & Ellina
3 Dendang Perantau- P. Ramlee
4 Selamat Hari Raya-Ahmad Jais
5 Indahnya Beraya Di Desa-Azlina Aziz


1 comment:

naLUVkpop said...

selamat hari raye cik mashi!